15 Şubat 2014 Cumartesi

SHISEIDO ZEN EAU DE PARFUM ve ZEN SECRET BLOOM _ GÖRÜŞLERİM

Merhaba Sevgili Okurlar,
Öncelikle Blog'daki bu ilk yazımla sizlerle buluşmak oldukça mutluluk verici.2010 Senesinden bu yana entry girmemiş olmayı kayıp sayıyorum ama zararın neresinden dönülse kardır :)

Sizle ilk yazımda 6 yıldır kullanmaktan vazgeçemediğim Shiseido Zen Parfüm hakkındaki düşüncelerimi deneyimlerimi sunmak istedim.

Parfümü ilk olarak kuaförümde duydum ancak ilk etapta pek de cazip gelmemişti sanırım ten farkından ötürüydü,ondan aşağı yukarı 2-3 ay sonrası yeni bir parfüm almak üzere büyük bir avm nin parfümerisine gittiğimde bileğime sıktım 1 saat içinde o notalar beni benden aldı desem...  Ben ki genellikle şekerli;tatlı kokuları seven biriyimdir Angel'den sonra bu parfüme tutuldum.Tabi zannedilmesin ki Zen fresh bir koku. Hem tatlı hem sıcak hem çiçeksi çok farklı bir mozaik. Kalıcılık bakımından da oldukça iyi dışarıda geçireceğiniz tüm gün boyunca sizi yarı yolda bırakmayacağından emin olabilirsiniz. Şişesi de çok hoşuma gidiyor. Altından yapılmış bir prizma gibi geliyor bana.  Çantada taşımak için 30 ml.liği bulunmuyor ancak 50 liği ve 100 ml. liği mevcut.Fiyatı da bu ay takip ettiğimde 100 ml. 300 tl civarındaydı.  

Geçtiğimiz sene Shiseido firması Zen Secret Bloom'u  piyasaya sürdü ve bu kokuyu kış kokusu olarak tanımlamam gayet yerinde olur. Klasik Zen'den daha da yoğun. İkisinin de baskın olan ortak notaları ise; ''Paçuli,Tütsü ve Frezya''.  Secret Bloom ayrıyeten Vanilya severlere yönelik bir kış kokusu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder