18 Şubat 2014 Salı

CLINIQUE CHUBBY STICKS VE MUCİZEVİ SARI LOSYON DIFFERENT DRAMATICALLY MOISTURIZING LOTION

Ürünün lansmanı şu şekilde yapılmıştır hadi okuyalım;

Cilt hassasiyetine neden olan birçok etkenden bahsedebiliriz: çevremizde bulunan irritanlar, mevsim değişikiği, seyahat, uykusuzluk, işlem görmüş yiyecekler ve günlük hayatın stresi. Tüm bu etkenler cildimize zarar vermekte. Dermatolojik endişelerin tedavisinde lider bir marka olan Clinique, ikonik Dramatically Different Nemlendirici Losyon’un formülünü yenileyerek sürekli karşımıza çıkan bu endişelerin yok edilmesi konusunda sorumluluk üstlenmiştir. Tüm dünyada kadınlar tarafından en beğenilen özellikleri değiştirilmeden, formül yenilenmiştir.
 
6,5 yıl süren çalışmalar... Beklemeye değdiğini gösteriyor...

3 dermatolog, 53 araştırmacı ve 100’ün üzerinde formül denemesi.. Böylece Dramatically Different Nemlendirici Losyon+; en mükemmel, yenilenmiş formülüyle yeniden karşımıza çıktı. Ürünün son hali oluşturulmadan önce Clinique’in Ürün Geliştirme takımı, uzman dermatologlar ile birlikte yeni içerikleri değerlendirdiler ve en özenli testleri uyguladılar.
Bunun yanında yenilenen formül, Clinique’in daha önce hiçbir ürüne uygulamadığı kadar çok algısal testten geçti. Clinique 45 yıl önce de kadınların harika bir cilde sahip olmalarına yardımcı oluyordu. Dolayısıyla tüm dünya üzerindeki sadık DDML kullanıcılarının yeni formül hakkındaki  düşüncelerini öğrenmek çok önemliydi. 5 ülkede; farklı etnik kökenlerden, ürünü halen kullanan, ürünü daha önceden kullanmış ve yeni kullanıcılardan oluşan 1600’ün üzerinde kadın  YENİ Dramatically Different Nemlendirici Losyon+ hakkında harika geri dönüşlerde bulundu. Gün boyu rahat hissen, neme doymuş, yumuşak ve pürüzsüz bir cilt.
Cilt Bariyerini Güçlendiren Kompleks

  • Ayçiçek tohumunun kabuğu, arpa özü ve salatalık özünden oluşan içerik kokteyli cildin nem bariyerinin güçlendirilmesini saplar, esnekliğini arttırır ve çevresel strese karşı cildin direncini arttırır.
Yeni nemlendirici içerikler:
  • Hiyalüronik Asit,  cildin nem tutma kapasitesini arttırdığına dair etkinliği kanıtlanmış, gelişmiş bir nemlendirime sağlar.
  • Gliserin cildin nemi hapsetmesini sağlayan, bilinen bir nem tutucudur. Çevremizde bulunan havadan dahi nem emilimi sağlayan yüksek oranda bir nem tutucudur.
  • Üre cildin doğal nemlendirme elementlerinden olan (NMF-Natural Moisturizing Factor) ve doğal yollarla oluşan bir içeriktir. NMF içerikleri sağlıklı bir cilde sahip olmamızı sağlar
 


  • Gelelim benim kullandıktan sonraki deneyimlerime;
    Bu losyonu yazdan beri kullaniyorum,emilimi cok iyi ve nem veriyor.Nemi bana yetiyor ama kuru ciltler için biraz yetersiz gelebilir veya bolca sürmeleri açığı kapatabilir. Gün içerisinde cildinizde kuru hissettiginiz bolgelere uygulayabilirsiniz.
    Ürün 2013 senesinde yeniden formülize edildiğinden önceki deneyimlerine dayanıp denemekten çekinenler tekrar denesinler derim. Sürdüğünüz anca hafif bir yapışkan his duyacaksınız fakat bu en geç 5 dk içerisinde kayboluyor. Yaz kış farketmeden kullanılabilecek bir nemlendirici. Hatta geçenlerde ellerim öylesine nemsiz kalmıştı ki mecburen ddml mden sürmek zorunda kaldım sanki nefes aldı öylesine rahatladı.
    Sivilce vs ye asla yol açmadı ben memnunum şimdiki isteğim Superdefense spf 20 combination skin için olanı denemek...

VEEE SEVİMLİ RENKLİ KALEMLERİM CHUBBY STICKS :)

ÜRÜNÜN İÇERİĞİ ŞÖYLE: 

Shea, mango, jojoba yağı gibi içerikler ve antioksidanlarla dudaklara anında ve kalıcı nem, ışıltılı bir görünüm sağlayan kalem rujdur.

 Kalem şeklindeki sunumu kolay ve hijyenik uygulama sağlar.

Renkler son derece yoğun ve kalıcı.Çok az sürdüğünüzde dahi sanki birşeyler yiyip içmişsiniz gibi sağlıklı bir pembelik veriyor.Ve her gün ürünü kullanan biri olsanız dahi bu kalemler size 2 seneye yakın dayanacaktır. Clinique ürünleri pek bereketli :)
Bu 2 rengi de Ağustos ayında almıştım gözüm diğer renklerde....


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder